SEO

Ønsker du at blive fundet på Google eller opnå bedre placeringer ? Så har du brug for at få Søgemaskineoptimeret din side…Hos Syswatch hjælper vi dig med at gennemgå din side eller webshop, og kommer med forslag til forbedringer.

SEO drejer sig ikke kun om din side, men også eksterne ting spiller ind på dine placeringer hos bla. andet Google. Det er vigtigt at få opbygget et godt netværk af backlinks, dvs. andre hjemmesider som linker til din side. Man kan sige at hvert af disse links tæller som en slags stemme på din side, og grundlæggende kan man sige at dem med flest “stemmer” ligger højest, hvis is sidens indhold er SEO optimeret.

Blandt andet Google kigger meget på indholdet af siden, og at der ikke er duplicate content som tæller ned. Det er derfor vigtigt at have meget relavant tekst på sin side, og har styr på Title og Description af alle ens sider.

SEO kan være en jungle, og mange påstår de kan garantere en hvis placering…. den slags tilbud kommer vi ikke med. Vi er ikke de bedste på markedet, men heller ikke de dyreste…! Vi holder hvad vi lover, og kan give dit site et boost for små penge, hvis det ikke har været SEO optimeret før.

Tag kontakten allerede idag, og hør hvad vi kan tilbyde netop for din side.